Rajczi Építőipari és Szolgáltató Kft.


Generálkivitelezés


A hagyományos építési technológiák alkalmazása mellett az igényekhez igazodó speciális, modern technológiák alkalmazásával, folyamatos frissítésével a piacon versenytársaink előtt kívánunk járni. Több éves tapasztalattal rendelkezünk generálkivitelezés, házfelújítás, irodaház beltéri kialakítás, valamint lakásfelújítás, vagy egyedi technológiát igénylő építőipari kivitelezések területén. Minőségi szolgáltatásaink színvonalát emeli megbízhatóság, folyamatos elérhetőség és a tapasztalt szakmai háttér.

Vállalkozási stratégiánk szerint minőségi munkánkat az átlagos építőipari árviszonyokhoz képest mérsékelt árszinten szolgáltatjuk, ezért megrendelőink között tisztelhetünk önkormányzatokat, önkormányzati vagyonkezelőket, gazdálkodó szervezeteket, társasházakat, állami hivatalokat, oktatási és nevelési intézményeket, továbbá jelen vannak a gazdaságilag számottevő magánvállalkozói beruházók és magánszemélyek is. Szándékunk, kisvállalati szemléletű megrendelő orientált értékeket megtartva, nagyvállalati léptékű szolgáltatást nyújtani. Ehhez nyújt garanciát a családi vállalkozás keretein belül tartott tulajdonosi kör, ami kiegészül a naprakész, kreatív szakembergárdával az előkészítés, lebonyolítás és a kivitelezés szintjén. Feladatunknak tartjuk, a megrendelő igényén túl, rugalmas és költséghatékony megoldásokat alkalmazni.

Cégünk teljes mértékben hazai tulajdonú vállalkozás, amely elkötelezte magát a hosszú távon is értéket képviselő, magas színvonalú, modern projektek megvalósítása és a már meglévő épített környezet értékeinek megtartása mellett.


Előre kialkudott fix ár: az árajánlatban meghatározott ár marad a végleges ár

A tervek alapján elkészített és elfogadott árajánlat, szerződésben foglaltak szerinti fix végösszeg. Ez első hallásra nem is tűnik olyan nagy dolognak. De mindenkinek van legalább két olyan ismerőse, aki mégis ráfázott a kivitelezővel, mert a végén milliókkal többet kellett fizetnie. És nem azért mert pluszmunkával bízta volna meg a céget. Ha a megrendelő nem változtat jelentősen elképzelésén, az árajánlat és szerződés szerinti ár marad a fizetendő összeg.


Gyors kulcsrakész családi ház: nem kell több idő, mint egy könnyűszerkezetesnek

Sokan még mindig abban a tévhitben élnek, hogy egy építkezés évekig is eltart. Ezért nem mernek belevágni, és inkább a könnyűszerkezetes megoldásokat választják, hiszen nem akarnak még éveket albérletben vagy a szülőknél eltölteni. Sőt olyan is előfordul, hogy a házépítés elhúzódása miatt a család szétesik a sok idegeskedéstől és a feszültségektől. Cégünk hatékony kivitelező csapatával ez nem fordulhat elő, az építkezés átlagosan 6-10 hónapot vesz igénybe.


Folyamatos elérhetőség, kapcsolattartás, változtatási lehetőség:

Mi komolyan vesszük az ügyfeleinket és partnerként kezeljük! Minden nap megtalálhatók vagyunk az építkezésen, a telefont felvesszük, vagy azonnal visszahívjuk! Nyitottak vagyunk minden változtatásra, menet közben megváltoztathatja az anyagokat, színeket, vagy akár eltolhatja a válaszfalakat!


Családi ház építés: garantáltan stressz mentesen

A kivitelező átvállalja az építkezés minden gondját A-tól Z-ig. Ráadásul mindezt olyan áron, ami minden tekintetben megéri az építtetőnek, hiszen egy csomó kellemetlenségtől, stressztől, veszekedéstől kíméli meg a megrendelőt és egész családját, ráadásul a többi cég áraival is versenyképes!Új lakások építése. Régi házak felújítása. Generálkivitelezés. Műszaki vezetés és ellenőrzés.