Rajczi Építőipari és Szolgáltató Kft.


Impresszum


A weblap tulajdonosa

Név: Rajczi Építőipari és Szolgáltató Kft.

Székhely: 9435 Sarród, Rév u. 4.

Nyilvántartó cégbíróság: Győri Törvényszék Cégbíróság

Cégjegyzékszám: 08-09-013926

E-mail: rajczikft@kabelnet.hu


A honlap karbantartója

Báthori Mátyás Gábor

Tel.: +36 20 237 74 95

Web: http://ab-marketing.hu

E-mail: info@ab-marketing.hu


Tárhely szolgáltató

A www.rajcziepitoiparikft.hu honlap a forpsi.hu szerverén van elhelyezve.


Jogi nyilatkozat

A www.rajcziepitoiparikft.hu tartalma (cikkek, kapcsolódó képgalériák, a cikkek illusztrációi és bármilyen más média) teljes körű szerzői jogvédelem alá esik. A weboldalon közzétett üzemeltetői tartalmak részben vagy teljes terjedelemben történő másodközlése, felhasználása csak a jogtulajdonos írásbeli engedélyével lehetséges! A Tulajdonos előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldal tartalmának egészét vagy bármely részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy tárolni!

A Tulajdonos minden jogot fenntart. Kivéve a fotókat, melyek a www.pixabay.com weboldalról származnak.


Felhasználási feltételek és adatvédelmi irányelvek

Az üzemeltető tiszteletben tartja weblapja látogatóinak személyhez fűződő jogait; a rögzített személyes adatokat bizalmasan, az adatvédelmi jogszabályokkal és nemzetközi ajánlásokkal összhangban, a jelen adatkezelési nyilatkozatnak megfelelően kezeli. Az üzemeltető tájékoztatást követően, abban az esetben tárolja személyes adatait, amennyiben a látogató azt önként adta meg, illetőleg amennyiben az a weboldal útján nyújtott szolgáltatás igénybevételéhez szükséges, vagy azt jogszabály kötelezővé teszi. A látogató írásban jelezheti az üzemeltető felé, hogy személyes adatainak törlését kéri, ebben az esetben az üzemeltető ezen adatokat köteles megsemmisíteni.

A Tulajdonos fenntartja a jogot, hogy weboldalát bármikor felülírja vagy elérhetőségét megszüntesse. A Tulajdonos nem garantálja, hogy a weboldalhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz.

A Tulajdonos nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy publikált anyagokért, melyekhez a Tulajdonos weboldala kapcsolódik.

Mivel a Tulajdonos nem tudja garantálni sem szervere, sem a szerver internet kapcsolatának folyamatos működését, sem kizárni a szerverhez való harmadik fél általi hozzáférés lehetőségét, nem vállal felelősséget a szerver esetleges meghibásodásából, elérhetetlenné válásából, a www.rajcziepitoiparikft.hu honlap tartalmának harmadik fél általi megváltoztatásából származó károkért.

A jogellenes vagy jogosulatlan tevékenységek magukba foglalják például – de nem kizárólagosan – az alábbiakat:

  • a www.rajcziepitoiparikft.hu weboldal bármely részének módosítása, adaptációja vagy visszafejtése;
  • a www.rajcziepitoiparikft.hu számítástechnikai rendszerébe történő jogosulatlan behatolási vagy behatolási kísérlet;
  • a www.rajcziepitoiparikft.hu-ról megszerzett anyagok publikálása;
  • olyan anyagok rendelkezésre bocsátása, amelyek félrevezető módon azt a képzetet keltik, hogy azokat a Tulajdonos támogatja vagy hagyta jóvá.

Kapcsolódó honlapok

A honlap tartalmaz külső weboldalakra mutató hivatkozásokat. Ezen külső oldalak adatkezelése a Tulajdonostól független, így azokért felelősséget vállalni nem tud.


Jogkövetkezmények

A jelen jogi nyilatkozatban foglaltak megsértése esetén az Tulajdonos haladéktalanul megteszi a szükséges jogi lépéseket.Új lakások építése. Régi házak felújítása. Generálkivitelezés. Műszaki vezetés és ellenőrzés.